Hoppa till sidans innehåll

Fin fina resultat i Ume

17 MAJ 2016 23:29
Grattis Sara som är den senaste spelaren att klara MS! Lights out Lisa och Teza Terror gjorde bra ifrån sig på sin test och endast några få kompletteringar återstår.
  • Uppdaterad: 21 FEB 2017 20:29

Med säkra rullskridskorskär närmar sig Sundsvall Demolition Rollers äntligen ett spelfärdig lag. I dagsläget har hela sju spelare klarat minimumskills, det att jämnföra med två stycken färdig spelare vid årsskiftet. Senaste att klara MS är alltså Sara som i början på maj fixade den sista kompletteringen, 27 varv, i Ume.

Utöver dessa sju är det tre spelare som har MS inom räckhåll.

Nyss nämnda Lights out Lisa och Teza Terror gjorde bra ifrån sig under MS-test arrangerat av Umes tränargrupp. De återstår ett fåtal kompletteringar för dem. Även Käftsmella har MS inom räckhåll.

Tack vare sponsorpengar från Sundsvall Energis tävling Energichansen är planeringen inför första hemma-boutet i full gång. Boutet kommer att ske under hösten 2016. Men innan dess ser sig laget om efter ett tillfälle till en borta match.

Är ditt lag intresserad av att möta oss i vår premiär bout/scrim ta kontakt med oss!

Till Umeå for även Barsebäx och Majhäm som tillsammans med Sara var med och tog första steget mot att bli MS-bedömare, en allt mer värdefull kompetens att ha i den snabbt växande föreningen.

Skribent: Rebecka Lindberg

 


insta

Postadress:
Sundsvall Demolition Rollers RDC - Skridsko
Anna Maja Nylén, Bergsgatan 19 b
85236 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link