Hoppa till sidans innehåll

Elva freshisar intar tracken

27 MAR 2016 16:03
För första gången i föreningens historia satsar Sundsvall Demolition Rollers på fresh meat-programmet. Våra elva freshisar kommer att drillas av tre erfarna spelare.
  • Skapad: 27 MAR 2016 16:03

Efter ett lyckat och uppmärksammat prova på-tillfälle i början på mars drog en värvningskampanj i gång. Sju nya freshisar och fyra redan aktiva signade upp sig för att börja fresh meat-programmet. Planerningen är i full gång och under sex veckor kommer de att drillas i allt från åkteknik, stopp och balans till att åka i pack (nära andra) och bakläges.

Tidigare har intaget varit öppet och nya har börjat när de velat. Syftet med fresh meat-gruppen är förutom att det är roligare att träna tillsammans med andra på samma nivå att vi ska kunna ge bättre stöd och hjälp till de nya. Det skapar även ett bättre fokus för redan aktiva åkare.

Nästa fresh-intag är planerat till hösten 2016. Vill du eller du någon som vill komma med då, mejla ditt intresse till This is a mailto link, märk mejlet med fresh meat. Här kan ni läsa mer om att börja med oss.

Skribent: Rebecka Lindberg

 


insta

Postadress:
Sundsvall Demolition Rollers RDC - Skridsko
Anna Maja Nylén, Bergsgatan 19 b
85236 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link